Porsche 996 Turbo Coupe Manual '00 142.000km

Zu verkaufen: Porsche 996 Turbo Coupe Manual '00 142.000km

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Porsche 996 Turbo Coupe Manual '00 142.000km

Dieses Auto weiterleiten

Modell Porsche 996 Turbo Coupe Manual '00 142.000km
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 142.634   Leistung 420 pk
Baujahr 2000   Hubraum 3598 cc
Farbe Exterieur Arctic Silver Metallic   Motor 6 cylinder boxer met inj. en turbo
Farbe interieur Diep donkerblauw   Motornummer Matching
Polsterung Volledig leer   Felgen 18 inch Porsche Turbo velg
0 - 100 km/u 4 sec   Reifen Bridgestone
Höchstgeschwindigkeit 307 km/u   Produktionszahlen 20255
Fahrgestellnummer WP0ZZZ99Z1S680472   Übriges Zeer origineel en mooi.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

In bijna iedere stad of dorp in Nederland is er slechts éénmaal per jaar kermis. Even naar de Efteling is geen sinecure en voor de ultieme snelheidssensatie sta je daar al snel een uur in de rij. Kortom uw eigen kermisattractie onder handbereik in de garage is uw persoonlijke uitlaatklep en heeft ook nog een praktische functie. Dat u dit allemaal zo optimaal beveiligd doet als in de moderne autoindustrie maar mogelijk is dankzij vierwielaandrijving, Porsche Stability Management en zes airbag's verschaft u thuis een keurig alibi. Wetende dat de 996 Turbo een motorblok heeft wat, samen met de GT3, als enige nog het extreem betrouwbare Metzger (naam van de ingenieur die de motor ontwierp) onderblok heeft uit de eerdere luchtgekoelde versies laat u het gaspedaal met zoveel plezier intrappen dat u zich als jongen (of meisje) van 14 op de lokale kermis waant. U móet het voelen, in deze prijsklasse is meer sportief autoplezier niet te koop. Twee turbo's lanceren u met 560Nm in 4 sec. naar 100km/u. Topsnelheid 307 jaar gevangenisstraf.

Ausstattung

Zeer compleet uitgevoerd met o.a. een elektrisch schuif/kanteldak, automatische climat control, Porsche Stability Management, boordcomputer, ruitenwisser achter, xenon verlichting, sportstoelen, Porsche Communication Management met CD wisselaar en navigatie, Parc Distance Control, etc.

Exterieur

Uitgevoerd in Porche's meest verkochte kleur, tevens de klassieke kleurstelling van Duitse raceauto's, zilvergrijs metallic. In het geval van de Turbo komt het functionele lijnenspel dankzij dit beroemde zilvergrijs optimaal tot haar recht. De lakkwaliteit is uitstekend, er is nog een mooi diepe glans aanwezig terwijl de auto ook geen enkele beschadiging heeft. Ze is altijd schadevrij en origineel gebleven. Het glaswerk en bumpers zijn eveneens foutloos.

Interieur

Het interieur van deze Turbo verdient een bijzondere vermelding, het is geheel origineel en onbeschadigd. Ook de instapkanten van de fraaie sportstoelen zijn gaaf en strak. Het interieur is geheel met leer bekleed. Tellers, hendels, schakelaars en stuur zijn allen fris en onbeschadigd. Keurige Porsche matten op de vloer.

Interieur Porsche 996 Turbo Coupe Manual '00 142.000km

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

Netjes schoon en origineel, zo laten de koffer- en motorruimte zich omschrijven. Voorin treft u een thuiskomer, boordgereedschap en compressor. De 18 inch Turbo velgen zijn onbeschadigd. Uitstekende Bridgestone banden met de juiste N-codering daar omheen.

Motor Porsche 996 Turbo Coupe Manual '00 142.000km

Wartungverlauf

Sluitend en aantoonbaar onderhoud, dat is belangrijk bij een Porsche Turbo. Bij deze auto zijn aanwezig het originele onderhoudsboekje en een flinke stapel rekeningen. Onder andere van Porsche Amsterdam. Er is ook recent niet bespaard op goed onderhoud. Bij de auto zijn alle boekjes, sleutelkaarten en een complete sleutelset. Ze wordt afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.