Porsche 997 Carrera 4 Cabriolet Tiptronic Wide Body NL-auto '06

For sale: Porsche 997 Carrera 4 Cabriolet Tiptronic Wide Body NL-auto '06

I am interested in this car

Betreft Porsche 997 Carrera 4 Cabriolet Tiptronic Wide Body NL-auto '06

Tell a friend about this car

About Porsche 997 Carrera 4 Cabriolet Tiptronic Wide Body NL-auto '06
Fields marked with '*' are required

View all Porsches in stock

Specifications

Mileage 116,033   Bhp 325 pk
Year 2006   Engine capacity 3598 cc
Exterior colour Atlas Grey Metallic   Engine configuration 6 cylinder boxer met injectie
Interior colour Zwart   Engine number Matching
Upholstery Leer   Rims 19 inch Carrera S velg
0 - 100 km/u 6.8 sec   Wheels Michelin Pilot Sport
Top speed 295 km/u   Production numbers 9600
VIN number WPOZZZ99Z6S751301   Other Mooie brede carrosserie.
Export/import service

Model history

Voor wie veiligheid en comfort in een Porsche minstens zo belangrijk zijn als sportiviteit en schoonheid is de 911 Carrera 4 Tiptronic Cabriolet een zeer goed optie. Immers dankzij de permanente vierwielaandrijving, zes airbags, Porsche Stability Management (een electronische combinatie van ABS en Traction Control) en elektronisch instelbare schokdempers moet u echt extreme handelingen verrichten om de auto van de weg te krijgen. Tegelijkertijd heeft Porsche die prachtige vierwiel-techniek ondergebracht in de Turbo-brede carrosserie die wordt gezien als de mooiste in de serie. Bovendien zijn er dan nog zaken als bijvoorbeeld automatische overroll bescherming, en het opklapbare windscherm, die maken dat zelfs uw kapper deze auto een goed idee vindt. Niet iedere Porsche koper had destijds de forse meerprijs voor de brede Carrera 4 uitvoering over, of ter beschikking, dus ze zijn behoorlijk zeldzaam. Zeker wanneer het een origineel Nederlands geleverde auto is, zo mooi onverprutst dat zelfs de carrosserie de eerste laklaag nog heeft. Uitgevoerd in een zeer fraaie en zeldzame kleurstelling Atlas Grey Metallic is deze 997 Carrera 4 in alle opzichten een heerlijke auto.

Equipment

Zeer compleet uitgerust met o.a. automatische climat control, cruise control, boordcomputer, elektrisch verstelbare stoelen, Porsche Communication Management met CD speler en DVD navigatie, Porsche Active Suspension Management, Porsche Stability Control, Parc Distance Control, automatische Tiptronic-S versnellingsbak met stuurbediening, xenon verlichting, een volledig in leer uitgevoerd interieur, opklapbaar windscherm, 19 inch Porsche Classic Design velgen, etc.

Exterior

In de bijzondere kleur Atlas Grey Metallic uitgevoerd. Geheel schadevrij en in de eerste lak. Dankzij garage-stalling heeft de lak een mooi diepe glans. De lak heeft geen vermeldenswaardige gebruikssporen, ook niet op de bumpers of steenslag. Het cabriodak is mooi donker van kleur en zonder sporen van gebruik. De autoverkoper zou schrijven 'nieuwstaat'.

Interior

Prachtig origineel interieur zonder gebruikssporen. Als optie werd het geheel in leer uitgevoerd. Dus ook de deurpanelen en het dashboard zijn evenals de stoelen met leer bekleed. Geen instapsporen op de stoelen. Op de vloer originele en keurig schone Porsche matten. Alle schakelaars, knopjes, klokken en het met leer beklede stuur zijn fris en onbeschadigd. Uiteraard is er niet in de auto gerookt.

Interieur Porsche 997 Carrera 4 Cabriolet Tiptronic Wide Body NL-auto '06

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Velgen, motor- en kofferruimte zijn allen als nieuw. De Michelin Pilot Sport banden waren aan de voorzijde toe aan vernieuwing hetgeen wij gedaan hebben. De velgen zijn volledig onbeschadigd.

Motor Porsche 997 Carrera 4 Cabriolet Tiptronic Wide Body NL-auto '06

History file

Nieuw verkocht door een Nederlandse Porsche dealer in 2006. De auto is altijd keurig dealer onderhouden geweest, het originele onderhoudsboekje laat dit ook zien. Bij de auto zijn alle originele boekjes en sleutels. U krijgt de auto afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt. Klaar voor een mooie heerlijke zomer.