Mercedes Benz S320 '00 68.000km bijtellingsvriendelijk

Te koop: Mercedes Benz S320 '00 68.000km bijtellingsvriendelijk

Ik ben geïnteresseerd in deze auto

Betreft Mercedes Benz S320 '00 68.000km bijtellingsvriendelijk

Deze auto doorsturen

Betreft Mercedes Benz S320 '00 68.000km bijtellingsvriendelijk
Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht

Specificaties

Kilometerstand 68.395   Vermogen 224 pk
Bouwjaar 2000   Cilinderinhoud 3199 cc
Kleur exterieur Green Black Metallic   Motor configuratie V6 met injectie
Kleur interieur Saffron   Motor nummer Matching
Bekleding Volledig leer   Velgen 16 inch MB lichtmetaal
0 - 100 km/u 8,1 sec   Banden Michelin
Topsnelheid 240 km/u   Productieaantallen 84679
Chassisnummer WDB2200651A075483   Overig Volledig origineel en als nieuw.
Export/import service

Model historie en beschrijving

Das Haus in alle bescheidenheid. Beter gezegd een Mercedes S-klasse in alle bescheidenheid. Voor wie de degelijkheid, rijeigenschappen en het ultieme comfort van de S-klasse dagelijks wil ervaren zonder daar op afgerekend te worden. Als gevolg van de ingetogen vormgeving, waarmee Mercedes destijds een nieuwe weg insloeg, presenteert de auto zich niet nadrukkelijk terwijl bijvoorbeeld de binnenruimte toenam ten opzichte van het voorgaande, aanzienlijk grotere, S-klasse model. Het ontwerp was tevens een antwoord op de kritiek die de grote wat hoekige voorganger kreeg. Het was ook de vooral in Europa en Amerika geuite wens om subtieler met luxe en kapitalistisch ogende vervoersmiddelen om te gaan. Ook vroeg de toenemende zorg voor het milieu, en de portemonnee natuurlijk, om een zuinigere S-klasse. Missie volbracht, Mercedes wist weer meer S-klasse's te slijten dan er van het voorgaande type werden verkocht.
Niet in de laatste plaats te danken aan de geweldige rijeigenschappen die wat veiligheid en comfort betreft bijna niet te overtreffen zijn. In de W220 S-klasse werd het zgn. Airmatic luchtveringssysteem met automatische rijhoogte instelling, ESP, ABS en maar liefst acht airbags toegepast. De carrosserie bood extra versterking op cruciale punten en er werden veiligheidsdetails als LED remlichten (lichten sneller op dan conventionele lampen) gemonteerd. Het relatief gunstige benzineverbruik, zeker in deze 320 versie, kan tevens een belangrijke overweging zijn voor wie zich dagelijks wil verplaatsen in een moderne luxe auto met de laagst mogelijke bijtelling. Zonder verlengsnoer dan.

Uitrusting

Uiteraard is een Mercedes Benz S-klasse zeer compleet uitgevoerd. Zo heeft deze S320 o.a. automatische climat control, regelbare stoelverwarming, volledig elektrische stoelverstelling met geheugen, elektrisch schuif/kanteldak, cruise control, xenon verlichting, Mercedes Command Audio systeem met CD wisselaar en stuurbediening, elektrisch verstelbaar stuur, Airmatic vering met instelbare schokdempers, acht airbags, lichtmetalen velgen en een volledig in Saffron leer uitgevoerd interieur.

Exterieur

Volledig in originele conditie is deze S320. Nooit aan gewerkt of gespoten, eerste lak dus. Daarom ook volledig schade- en roestvrij. Dankzij zorgvuldig gebruik en garagestalling is de lakkwaliteit zeer hoog met een mooi diepe glans. Ook de in de wagenkleur uitgevoerde bumpers zijn foutloos. Er zijn geen waarneembare gebruikssporen aan de carrosserie. Mooi strak en origineel plaatwerk. De bijzondere kleur laat zich Green Black Metallic noemen.

Interieur

Werkelijk als nieuw. Ondanks de lichte en optisch meer ruimte biedende kleurstelling is het binnen in deze S-klasse een al frisheid en lijkt het nauwelijks gebruikt. De kleur van het overal aanwezige leer wijkt nergens af, het is mooi soepel en heeft geen gebruikssporen. Ook niet aan de instapzijde van de stoelen. De vloermatten zijn als nieuw, zelfs nog in het plastic van de fabriek. Het stuur, schakelaars en alles op en rondom het dashboard zijn schoon, goed afleesbaar en onbeschadigd. Er is nooit gerookt in deze S320.

Interieur Mercedes Benz S320 '00 68.000km bijtellingsvriendelijk

Motorruimte, kofferruimte, velgen & banden

Ook hier alles als nieuw. Achterin een volwaardig reservewiel, de CD wisselaar en het complete boordgereedschap. De lichtmetalen velgen en de Michelin banden zijn als nieuw.

Motor Mercedes Benz S320 '00 68.000km bijtellingsvriendelijk

Service geschiedenis

Afkomstig van de eerste eigenaar. Hij bestelde de auto eind 1999 terwijl hij 59 jaar oud was dus u begrijpt hem wel. Het onderhoud werd altijd keurig door de Mercedes Benz dealer in het onderhoudsboekje afgestempeld. Boekjes compleet aanwezig dus. De auto is volledig origineel en heeft de uitstraling van een auto die slechts enkele jaren oud is. Deze S320 mag u bij zakelijk gebruik bijtellen over de taxatiewaarde. Wij kunnen u hier behulpzaam mee zijn. Netto bijtelling €175,- per maand. Leuker kunnen we het niet maken.