Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

Zu verkaufen: Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

Dieses Auto weiterleiten

Modell Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 68.358   Leistung 420 pk
Baujahr 2008   Hubraum 4198 cc
Farbe Exterieur Donkerblauw Metallic   Motor V8 met injectie en mech. kompressor
Farbe interieur Beige   Motornummer Matching
Polsterung Volledig in leer   Felgen 19 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 7,9 sec   Reifen Dunlop XMax
Höchstgeschwindigkeit 250 km/u   Produktionszahlen 18000
Fahrgestellnummer SAJAA43R989B25514   Übriges Topconditie!
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

De Jaguar is in het dierenrijk de sterkste der katachtigen. Bovendien gromt en bromt hij wel, echter brullen laat hij bij voorkeur aan andere luidruchtige types over. Die beschrijving heeft wel veel overeenkomsten met die van de ultieme Jaguar met wielen. De 4,2ltr. V8 Supercharged XKR met 420pk maakt van een 911 een prooidier wat in luttele seconden wordt verschalkt. En dan wel in het hier getoonde bijzondere blauwe metallic wat hem bij deze gelegenheid geweldig staat. Voor wie hem aan kan het mooiste en meest begeerlijke dier. Hoewel wanneer niet op jacht rustig spinnend gezelschap.

Ausstattung

Vanzelfsprekend is een XKR zeer compleet uitgerust; automatische climat control, cruise control, traction control, adaptieve electronisch gestuurde schokdempers, volledig elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Jaguar Multi Media systeem met DVD navigatie en Bowers & Wilkins luidsprekersysteem, hout- inleg op het dashboard, elektrisch verstelbaar en multifunctioneel stuur, stoelverwarming, elektronisch sperdifferentieel, Bi-Xenon verlichting, Parc Distance Control voor en achter, 19 inch lichtmetalen velgen, etc.

Exterieur

In fraai donkerblauw metallic uitgevoerde carrosserie. Voorzien van de speciale Supercharged motorkap en frontspoiler. Ook het zo kenmerkende XKR gevlochten staal in de voorbumper en spoiler ontbreekt niet. De auto is volledig origineel en schadevrij. Geen gebruiksspoor op te vinden. Bumpers zonder parkeerschade. De lage kilometerstand wordt uitstekend vertaald in de uiterlijke staat van de auto.

Interieur

Het rijk uitgevoerde interieur biedt een aantrekkelijke combinatie van comfort en sportiviteit. De geweldige stoelen met uitstekende zijdelingse steun treft men in geen enkele GT zo comfortabel. Alles in deze XKR is onbeschadigd en als nieuw. Schakelaars, stuurwiel, knopjes, dashboard, aluminium inleg, etc. alles onbeschadigd en schoon. Het stijlvolle en echt houten dashboard en middenconsole verdienen een aparte vermelding. Nooit in gerookt, de auto ruikt als een nieuw exemplaar.

Interieur Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

Vanzelfsprekend een motorruimte waar alles keurig origineel is en alleen aangeraakt door de mensen van de Jaguar dealer. De kofferruimte is ongebruikt, onder de laadvloer de thuiskomer. De 19 inch lichtmetalen Jaguar velgen zijn onbeschadigd en vrij van remstof. Zo goed als nieuwe Bridgestone banden daar omheen.

Motor Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

Wartungverlauf

Deze Jaguar XKR kocht ik van een echte liefhebber, de tweede eigenaar. Hij liet het onderhoud bij steeds dezelfde dealer uitvoeren. Er zijn geen achterstallige onderhoudszaken, remmen, banden, rubbers, etc. alles up-to-date. Het betreft een geheel originele en schadevrije auto. Alle service- en instructieboekjes zijn aanwezig in de Jaguar boordmap. Wordt rijklaar afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.