Porsche 993 Carrera 2 Cabriolet manual '94 134.000km €62.993,-

Ook nu is bezichtigen mogelijk!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Zu verkaufen: Porsche 993 Carrera 2 Cabriolet manual '94 134.000km €62.993,-
Proefrit aan huis is mogelijk!

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Porsche 993 Carrera 2 Cabriolet manual '94 134.000km €62.993,-

Dieses Auto weiterleiten

Modell Porsche 993 Carrera 2 Cabriolet manual '94 134.000km €62.993,-
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 134.719   Leistung 270 pk
Baujahr 1994   Hubraum 3598 cc
Farbe Exterieur Midnight Blue Metallic   Motor 6 cilinder boxer met injectie
Farbe interieur Beige   Motornummer Matching
Polsterung Leer   Felgen 17 inch Porsche lichtmetaal
0 - 100 km/u 5,3 sec   Reifen Bridgestone
Höchstgeschwindigkeit 270 km/u   Produktionszahlen 15700
Fahrgestellnummer WP0CA2993SS342539   Übriges Fraaie kleurcombi.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

Porsche's perfectionering van de luchtgekoelde 911 is de in 1993 geintroduceerde 993. Van een ongeëvenaarde bouwkwaliteit, geweldige rijeigenschappen en dankzij de luchtgekoelde boxer een motorsound die de beleving optimaliseert. De Porsche liefhebber kent de positieve eigenschappen van de 993 maar al te goed en dat maakt dit type een zeer gezochte. Met name de zeldzame cabrioletversie heeft inmiddels een klassieker status die de waardeontwikkeling doet opstuwen. De rijeigenschappen zijn overigens zeker niet klassiek te noemen. Deze zeer precies sturende en van multilink wielophanging voorziene 911 laat zich controleren als een moderne auto die op rails lijkt te rijden. Met 270pk op de achterwielen beleeft u sportief het mooiste van vrij autorijden. Genieten pur sang. Als de auto u dan als gevolg van goed onderhoud zorgeloos laat genieten en als nieuw rijdt is de pret dubbel zo groot. Dit zeldzaam mooie, complete en zorgvuldig gebruikte exemplaar is een investering met fun-factor. Er zijn slechts 15.700 cabriolet's van dit type gebouwd. In fraai Midnight Blu Metallic met donkerblauwe cabrioletkap en daarbij fraai contrasterende beige leer mag het met recht een bijzondere en zeldzame auto genoemd worden. En dat is dan weer goed voor de waardeontwikkeling. Leuker kan ik het niet maken.

Ausstattung

Compleet uitgevoerd; er zijn o.a. volledig elektrische stoelverstelling links, rechts een in hoogte verstelbare stoel, cruise control, vernieuwd elektrisch cabriodak , Porsche radio, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, climat control, etc.

Exterieur

In fraai Midnight Blu Metallic uitgevoerde carrosserie waarop werkelijk geen krasje of steenslag te bekennen is. Zeer mooie lakstand, diepe glans. Ook de bumpers zijn vrij van parkeerbeschadigingen. Goed doorzichtige achterruit zonder beschadigingen. Deze 993 Cabriolet heeft een fraai originele uitstraling.

Interieur

Het interieur verdient een bijzondere vermelding, een 993 is zeker geen jonge auto en toch is het interieur in topconditie. Dit is uiteraard afhankelijk van de wijze waarop deze auto werd gebruikt. Er zijn geen noemenswaardige gebruikssporen. Mooi soepel beige leer op de stoelen, er is ook geen slijtage aan de instapzijde van de linkerstoel. Alles mooi schoon en onbeschadigd. Vloerbekleding mooi schoon. Het met leer beklede stuur is mooi glad. Nooit in gerookt.

Interieur Porsche 993 Carrera 2 Cabriolet manual '94 134.000km €62.993,-

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

De motorruimte is zeer schoon en duidelijk in originele fabrieksconditie. Alle stickers en plaatjes van fabriekswege nog aanwezig. Alleen de officiële Porsche dealer en bekende specialisten hebben hier onderhoud verricht. De kofferruimte is schoon en onbeschadigd. Hier treft u de thuiskomer, gereedschapset en krik. Ook hier alle plaatjes en stickers correct aanwezig. De 17 inch Porsche Cupvelgen zijn origineel en vrijwel onbeschadigd. Uitstekende Bridgestone banden hier omheen.

Wartungverlauf

Deze 993 Carrera 2 Cabriolet is altijd schadevrij gebleven. De auto heeft een mooi compleet dossier met daarin ook de gehele onderhoudshistorie. Ook recent nog werd uitvoerig onderhoud uitgevoerd. Facturen voorhanden. Het cabriodak is recent vernieuwd. Deze stijlvolle 993 Cabriolet is inmiddels een gezochte klassieker, dankzij de relatief moderne techniek echter zonder de nadelen van een klassieke auto. Ook deze Porsche leveren wij af inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.