Range Rover Evoque Si4 4WD '14 87.000km

Zu verkaufen: Range Rover Evoque Si4 4WD '14 87.000km

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Range Rover Evoque Si4 4WD '14 87.000km

Dieses Auto weiterleiten

Modell Range Rover Evoque Si4 4WD '14 87.000km
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 87.973   Leistung 240 pk
Baujahr 2014   Hubraum 1998 cc
Farbe Exterieur Orkney Grey Metallic   Motor 4 cilinder lijn met inj. en turbo interc.
Farbe interieur Zwart   Motornummer Matching
Polsterung Leer   Felgen 20 inch lichtmetaal
0 - 100 km/u 5,9 sec   Reifen Atlas
Höchstgeschwindigkeit 217 km/u   Produktionszahlen Noch in Produktion
Fahrgestellnummer SALVA2BG5FH970891   Übriges Prachtige conditie.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

Bij introductie van de Range Rover Evoque ging er een golf van opwinding door de internationale autowereld. Die traditionele Engelsen hadden toch echt een design-prestatie van formaat neergezet, ontwerper Gerry Mcgovern zette met de Evoque de belangrijke eerste stap in een tot op heden succesvolle modellenstrategie van Land Rover. En succesvol is de Evoque! Uiteraard vanwege het geraffineerde design echter ook omdat het nog steeds een Land Rover is, in zijn klasse heeft de auto dus nog steeds de maximale bodemvrijheid en kan ze daarmee bijna ieder terrein aan. Of u daar in Wassenaar of Laren dagelijks aan toekomt is de vraag, een fijn gevoel van optimale veiligheid biedt de hoge en, in dit geval, vierwiel aangedreven Evoque in ieder geval. Vervolgens verrast het bijzonder fraaie, rustige en doeltreffende interieur een ieder die plaatsneemt in de ruime cabine. In dit exemplaar ruim voorzien van interessante opties die het comfort én luisterplezier op hoog niveau brengen. De kwaliteit, rijeigenschappen en het design van de Evoque zijn bewezen succesvol. Kies een onderscheidend exemplaar als deze, met haar smaakvolle kleurcombinatie en aantrekkelijke kilometerstand en weet dat daarmee ook de restwaarde maximaal is.

Ausstattung

Zeer compleet uitgevoerde Evoque; automatische climat control, multi media audio en navigatiesysteem, parc distance control voor en achter, vierwiel aandrijving met 'Terrain-Respons', tien Meridian luidsprekers met subwoofer, multifunctioneel en verstelbaar stuur, volledig elektrisch instelbare stoelen met geheugen, xenon en led verlichting, geheel in leer uitgevoerd interieur, panorama dak, verlichte Range Rover logo in de dorpels, cruise control, regensensor, Blu-Tooth adaptor, keyless-go, elektrisch te openen achterklep, schakelflippers aan het stuur, 20 inch lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Exterieur

Uitgevoerd in stijlvol donkergrijs metallic (Orkney Grey) is de Evoque een prachtige verschijning. Vanzelfsprekend in nieuwstaat zonder beschadigingen of noemenswaardige gebruikssporen. Originele lak. Ook op de in de wagenkleur uitgevoerde bumpers geen steenslag of parkeervegen.

Interieur

Het interieur van deze Evoque verdient een bijzondere vermelding. Als gevolg van de lage kilometerstand en zorgvuldig gebruik is ook het interieur als nieuw. Geen instapsporen op de stoelen, niet in gerookt, schone knoppen en schakelaars. Ook de gevoelige aluminium delen in de middentunnel zijn als nieuw.

Interieur Range Rover Evoque Si4 4WD '14 87.000km

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

Motor- en kofferruimte lijken eveneens nieuw. In de kofferruimte een extra 12 volt aansluiting en een handig en optioneel systeem om bagage vast te zetten. Prachtige lichtmetalen 20 inch velgen met zo goed als nieuwe banden.

Motor Range Rover Evoque Si4 4WD '14 87.000km

Wartungverlauf

Deze Evoque kocht ik van de eerste eigenaar. Dermate tevreden over de auto dat hij besloot een nieuwe te bestellen, inruilen is dan vaak een minder interessante optie waardoor ik de auto kon kopen. Geheel origineel en schadevrij. Keurig voorzien van alle boekjes en sleutels. Wordt afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.