Jaguar F Type Roadster Supercharged '15 49.000km

For sale: Jaguar F Type Roadster Supercharged '15 49.000km

I am interested in this car

Betreft Jaguar F Type Roadster Supercharged '15 49.000km

Tell a friend about this car

About Jaguar F Type Roadster Supercharged '15 49.000km
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 49,434   Bhp 340 pk
Year 2015   Engine capacity 2998 cc
Exterior colour Ebony Black Metallic   Engine configuration V6 met injectie en supercharger
Interior colour Zwart   Engine number Matching
Upholstery Leer   Rims 20 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 5.3 sec   Wheels Pirelli PZero
Top speed 275 km/u   Production numbers Still in production
VIN number SAJAA64FXF8K22169   Other Echt zo goed als nieuw.
Export/import service

Model history

In een autowereld waar menig zo bedoelde sportauto, ondanks de prestaties op papier, steeds klinischer lijkt te worden weet Jaguar met de fantastische F-Type Convertible te bieden waar een dergelijke auto werkelijk over zou moeten gaan, beleving! En dat zou er wel met vier uitroeptekens mogen staan. Alleen de aanblik al bezorgd je kriebels in de buik, voormalig Aston Martin designchef Ian Callum zette uiteindelijk zijn handtekening onder het project. Met bijvoorbeeld de schitterende centraal geplaatste uitlaten verwees hij naar de iconische E-Type. Druk de startknop in en je veert op in je stoel van plezier, waar menig Duitser tegenwoordig klinkt als een keurige middenklasser met twee kinderen op de achterbank lijkt hier een ontembare kat te grommen. Zie de vormgeving van het dashboard, het materiaal gebruik, de geweldige sportstoelen en bijvoorbeeld het instelbare onderstel, het is allemaal gericht op jouw zintuigen. Overigens waar de emotie de boventoon voert zijn onderhuids de beste engineers aan de slag geweest om de auto een serieuze positie in de sportwagenmarkt te bezorgen. Zo is het chassis volledig uit aluminium vervaardigd, de carrosseriestijfheid extreem door verlijming en niet louter schroeven, zijn er vijfentwintig verschillende set-up's van het onderstel en aandrijflijn instelbaar, maar liefst acht versnellingen en behoort de auto tot een van de zuinigste in dit segment. Het toch al zeer goed presterende merk heeft hier een serieuze sportwagentroef in handen. Back in business. Of in dit geval Black in business.. Dit exemplaar is afkomstig van de eerste eigenaar, heeft slechts 49.000 zomerse kilometers gereden, is volledig origineel en zo goed als nieuw. Het is een zgn. Supercharged uitvoering die een niet geringe 340pk op de achterwielen brengt. Wielen die we op verzoek ook in een andere kleur kunnen leveren.

Equipment

Een interessante lijst opties biedt deze F-Type Convertible; automatische climat control, Jaguar Multi Media Audio systeem met navigatie en stuurbediening, elektrisch verstelbaar stuur, elektrisch verstelbare stoelen, elektronisch instelbare schokdempers, instelbare traction control, bi-xenon en led verlichting, schakelbare sportuitlaat, blu-tooth, verlichte dorpels, 20 inch lichtmetalen velgen, etc.

Exterior

In nieuwstaat verkerende auto, geen kras of steenslag op te ontdekken. Originele lak dus ook schadevrij. Het cabriodak heeft geen vouwen of slijtplekken. Koplampglazen mooi zuiver, bumpers vrij van parkeervegen en ook geen steenslag op de voorruit. In alle opzichten een echte liefhebbersauto.

History file

Deze F-Type is afkomstig van de eerste eigenaar. Aantoonbaar dealer onderhouden. Keurig compleet met alle boekjes en reservesleutel. Banden, remmen en algemeen onderhoud uitstekend in orde. Wij leveren deze Jaguar rijklaar af inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.