Jaguar XK Cabriolet '09 37.000km NL-geleverd

For sale: Jaguar XK Cabriolet '09 37.000km NL-geleverd

I am interested in this car

Betreft Jaguar XK Cabriolet '09 37.000km NL-geleverd

Tell a friend about this car

About Jaguar XK Cabriolet '09 37.000km NL-geleverd
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 37,072   Bhp 258 pk
Year 2009   Engine capacity 3555 cc
Exterior colour Emerald Fire Metallic   Engine configuration V8 met injectie
Interior colour Beige   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 18 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 7.6 sec   Wheels Continental Sport Contact
Top speed 243 km/u   Production numbers 28960
VIN number SAJAA44N994B31621   Other AAA-conditie.
Export/import service

Model history

De in 2005 geïntroduceerde XK modellen van Jaguar zijn een succesvol ontwerp van Ian McCallum, eveneens verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de Aston Martin DB7. Iets van dat ontwerp ziet u ook terug in de schitterende belijning van deze XK serie. De opvolger van de Xk8 kreeg vooral meer binnenruimte en werd uiteraard voorzien van de laatste snufjes op het gebied van veiligheid en comfort. Er is traction control, airbags rondom en een roll-over protection system. Onder de noemer comfort scoren de ruime volledig elektrisch verstelbare stoelen, het touch screen Multi Media systeem met DVD navigatie en het multifunctionele stuur. Comfort is echter ook een soepele en krachtige motor die de auto zonder luidruchtig te worden vooruit schiet en met gemak hoogst illegale snelheden laat bereiken.
Jaguar heeft in de voorbije vijftien jaar enorme sprongen gemaakt op het gebied van bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. Ook de perfecte afwerking en het gebruik van mooie materialen bracht het merk terug
op het wereldpodium der premium merken. De XK cabrio versie is de luxe en snelle GT met het extra plezier van het elektrisch bedienbare cabriodak, wat zo fraai automatisch verdwijnt tussen de ruime kofferbak en de achterbank. Een beauty met brains.

Equipment

Zeer compleet uitgevoerd met o.a. automatische dual zone climat control, volledig elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, cruise control, multifunctioneel stuur met bediening van het Jaguar audio systeem, touch screen DVD navigatie, stoelverwarming, parc distance control voor en achter, Alpine luidsprekers rondom, elektrisch verstelbaar stuur, 18 inch Jaguar lichtmetalen velgen, xenon verlichting, verwarmbare voorruit, opklapbaar windscherm, etc.

Exterior

In prachtig stijlvol Emerald Fire metallic uitgevoerde carrosserie gecombineerd met donkergroene cabrioletkap. Geen enkele beschadiging op te ontdekken. Geen steenslag. Nooit schade gehad, geheel origineel. Garage gestald geweest en als derde auto gebruikt. Als gevolg van de lage kilometerstand zo goed als nieuw. Perfect cabriodak.

Interior

Ivory leer op de stoelen en op het dashboard. Ondanks het lichte en ruimtelijk ogende leer treft u in deze XK geen vuil op de stoelen. Sfeervolle hout-inleg op het dashboard. Nergens gebruikssporen op te zien. Nooit in gerookt. Alle schakelaars en hendels voorzien van heldere symbolen, niets vuil of beschadigd. De autoverkoper zou zeggen 'zo goed als nieuw'.

Interieur Jaguar XK Cabriolet '09 37.000km NL-geleverd

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Uiteraard alles in topconditie. Brandschone motorruimte, alle plaatjes en stickers van de fabriek nog op de originele plaats. Kofferbak optisch ongebruikt. Voorzien van optionele 18 inch Jaguar lichtmetalen velgen. Goede Continental Sport Contact banden daar omheen.

Motor Jaguar XK Cabriolet '09 37.000km NL-geleverd

History file

Nieuw verkocht door een Nederlandse Jaguar dealer aan een in Duitsland woonachtige Nederlandse diplomaat. Deze liet de auto minitieus onderhouden door de Jaguar dealer. Originele boekjes en servicehistorie aanwezig. Het betreft hier een volledig originele XK in een verzamelwaardige conditie zonder ook maar één serieus waarneembaar gebruiksspoor. Ruikt nog als nieuw, rijdt als nieuw. Sleutelset compleet. Wij leveren deze stijlvolle cabriolet rijklaar af zonder bijkomende kosten inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.