Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet '90 145.000km

For sale: Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet '90 145.000km

I am interested in this car

Betreft Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet '90 145.000km

Tell a friend about this car

About Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet '90 145.000km
Fields marked with '*' are required

View all Porsches in stock

Specifications

Mileage 145,229   Bhp 250 pk
Year 1990   Engine capacity 3598 cc
Exterior colour Lakblauw   Engine configuration 6 cilinder boxer met injectie
Interior colour Zwart   Engine number Matching
Upholstery Leer   Rims 17 inch Fuchs velg
0 - 100 km/u 1 sec   Wheels Michelin Pilot Sport
Top speed 270 km/u   Production numbers 21000
VIN number WP0ZZZ99ZMS450676   Other Porsche dealer onderhouden.
Export/import service

Model history

De opstelling van de koplampen zoals het origineel uit de jaren '60/'70 gecombineerd met moderne gemakken als stuurbekrachtiging, ABS en climat control, dat maakt de 964 zo populair. Ze is gebruiksvriendelijk en toch voorzien van dat karakteristieke motorgeluid zoals alleen een luchtgekoelde Porsche dat heeft. Nadat u elektrisch en volautomatisch de cabriokap geopend heeft wordt de beleving door dat geluid alleen maar mooier. De sympathiek ogende 964 is inmiddels een zeer gezochte klassieker geworden. Beperkt gebouwd en alleen verantwoord aan te schaffen als ze echt goed onderhouden zijn. Daarom lastig te vinden, zeker wanneer u een echte liefhebbers conditie wenst. Deze 964 Carrera 2 Cabriolet werd al in 2008 door mij naar Nederland gehaald, sindsdien is de auto er alleen maar beter op geworden. In eerste instantie werd ze onderhouden door Porsche specialisten, de laatste jaren zelfs door de Porsche dealer in Rotterdam. De laatste eigenaar koos voor de fraaie Fuchs velgen, die u ook niet mooi kunt vinden, door ons kunnen ook andere velgen geleverd worden. Desgewenst kan het derde remlicht verwijderd worden.

Equipment

Compleet uitgevoerd met automatische climat control, ABS, stuurbekrachtiging, elektrisch verstelbare stoelen, 17 inch Fuchs velgen, volautomatisch elektrisch donkerblauw cabriodak, windscherm, premium upgraded luidsprekersysteem, radio/cd speler met afneembaar front, alarmsysteem, donkerblauwe afdekhoes voor het cabriodak, etc.

Exterior

Deze 964 is altijd schadevrij gebleven. Om cosmetische redenen vond de laatste eigenaar het nodig om de auto nieuw te laten spuiten, steenslag en kleine krasje zaten hem dwars. Omdat de auto bij de Porsche dealer in onderhoud was liet hij de auto daar ook nieuw spuiten. Dat heeft meer gekost dan een maand vakantie in St. Tropez maar dan heb je ook wat. De auto staat er werkelijk schitterend bij, zie de foto's. Ook het cabriodak werd een aantal jaren terug vernieuwd evenals de gevoelige achterlichtunits en lichtbalk in het midden achter. Dankzij al deze investeringen ziet deze 964 er prachtig uit, foutloos.

Interior

Zwart leer op de stoelen en deurpanelen. Geen beschadigingen, ook geen kale instapzijde op de linkerstoel. Zichtbaar weinig gebruikt. Keurige Porsche matten op de vloer. Nooit in gerookt. Fijn en origineel Porsche stuur zonder beschadigingen. Alle schakelaars en versnellingspook in frisse en onbeschadigde conditie. De in de auto aanwezige subwoofer kan er uiteraard ook uit.

Interieur Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet '90 145.000km

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

De originele 250pk sterke 6 cilinder boxermotor treft u in de keurig verzorgde motorruimte. Alle fabrieksstickers op de juiste plaats aanwezig. Ook de kofferruimte is netjes en onbeschadigd. Hier treft u de thuiskomer, ongebruikt boordgereedschap en compressor. De 17 inch Fuchs lichtmetalen velgen zijn voorzien van uitstekende Michelin Pilot Sport banden. Velgen vrij van remstof en parkeerschade.

Motor Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet '90 145.000km

History file

Deze 964 Carrera 2 Cabriolet (om te rijden echt een stuk leuker dan een Carrera 4) heeft een complete servicehistorie. Het serviceboekje is netjes gestempeld aanwezig evenals onderhoudsfacturen. De auto is zeer goed onderhouden, ook door ons nagezien en voorbereid op zorgeloos rijden. Wordt afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.