Porsche 997 Carrera 4S Coupe manual '07 82.000km

For sale: Porsche 997 Carrera 4S Coupe manual '07 82.000km
Proefrit aan huis is mogelijk!

I am interested in this car

Betreft Porsche 997 Carrera 4S Coupe manual '07 82.000km

Tell a friend about this car

About Porsche 997 Carrera 4S Coupe manual '07 82.000km
Fields marked with '*' are required

View all Porsches in stock

Specifications

Mileage 82,686   Bhp 355 pk
Year 2007   Engine capacity 3798 cc
Exterior colour Basalt Black Metallic   Engine configuration 6 cylinder boxer met injectie
Interior colour Black   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 19 inch Carrera S velg
0 - 100 km/u 4.7 sec   Wheels Michelin Pilot Sport
Top speed 293 km/u   Production numbers 8500
VIN number WP0ZZZ99Z7S723150   Other Alle belangrijke opties.
Export/import service

Model history

De toch al zo gewaardeerde her-uitgevonden styling van de 997 kon nog mooier. En technisch nog beter, vooral veiligheidstechnisch dan wel te verstaan. De 997 Carrera 4S is voor velen de mooiste variant uit de serie en daarbij mooi meegenomen ook nog eens de veiligste. De 997 werd al standaard voorzien van Traction Control, hetgeen menige verrassing niet desastreus liet eindigen. Daarbij werd ook permanente vierwielaandrijving geboden. Onder extreme omstandigheden verrast het klassieke pendule effect van de 911 daardoor nooit meer. Sportiviteit, beheerst dankzij de modernste elektronika en ver doorontwikkelde aandrijflijn en onderstel. Het was Porsche wat al in 1989 vierwielaandrijving in een straatmodel presenteerde. Goed verhaal voor het thuisfront ook. Hoewel 4,4 cm niet veel lijkt is de auto optisch aanzienlijk breder dan een Carrera. De nadrukkelijkere welvingen en zetten de auto mooi en voller neer. Dit in combinatie met de bredere (11J) 19 inch velgen achter waarop 305 banden. Deze 997 Carrera 4S uit 2007 is voorzien van talrijke opties, is geheel origineel dus ook schadevrij en heeft een serviceverleden wat alleen door de dealer werd uitgevoerd.

Equipment

Alle belangrijke opties heeft deze 4S, zo zijn er o.a. automatische climat control, volledig elektrische verstelbare stoelen met geheugen, stoelverwarming, Porsche Stability Management, Porsche Communication Management met navigatie, Bose luidsprekersysteem met subwoofer, Porsche Active Suspension Management, derde ruitenwisser, elektrisch schuifdak, Parc Distance Control, cruise control, boordcomputer, sport chrono pakket, 4S carbon dorpellijsten, etc.

Exterior

Een prachtig originele auto met een foutloze carrosserie. Er is geen enkel zichtbaar gebruiksspoor. Mooie originele en diep glanzende lak. Ook de bumpers zijn vrij van parkeerbeschadigingen of steenslag. De auto is dus ook altijd schadevrij gebleven.

Interior

Zie de foto's, het interieur is geheel conform de aantrekkelijk lage kilometerstand. Geheel uitgevoerd in mooi dubbel doorgestikt leer. Stoelen, deurpanelen, dashboard en middenconsole zijn voorzien van leer. Ook hierop geen zichtbare gebruikssporen. De instapkanten van de stoelen zijn niet kaal, op de dorpels doordacht bestelde carbon beschermlijsten. Originele Porsche matten op de vloer. Geen beschadigde of kale knopjes in het dashboard. Alcantara hemelbekleding.

Interieur Porsche 997 Carrera 4S Coupe manual '07 82.000km

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

De motor lijkt wel nieuw en ongebruikt, de 3.8ltr 355pk sterke boxermotor heeft dan ook pas 82.000km gedraaid. In de kofferruimte voor geen gebruikssporen, alles mooi schoon. Een thuiskomer en het boordgereedschap hier aanwezig. De 19 inch velgen zijn onbeschadigd en voorzien van uitstekende Michelin banden.

History file

Door Porsche Gelderland geleverd aan de tweede eigenaar waar ik de auto van kocht. Keurig originele 4S in topconditie. Alle documentatie, compleet serviceboekje en sleutelset aanwezig. De koppeling is reeds door ons vervangen, gaat weer lekker licht. Bij aflevering wordt de auto voorzien van nieuwe APK, krijgt garantie mee en een onderhoudsbeurt. Geheel rijklaar zonder bijkomende kosten.