Porsche 996 Carrera 2 Coupe Tiptronic '98 bijtellingsvriendelijk

Ook nu is bezichtigen mogelijk!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Te koop: Porsche 996 Carrera 2 Coupe Tiptronic '98 bijtellingsvriendelijk
Proefrit aan huis is mogelijk!

Ik ben geïnteresseerd in deze auto

Betreft Porsche 996 Carrera 2 Coupe Tiptronic '98 bijtellingsvriendelijk

Deze auto doorsturen

Betreft Porsche 996 Carrera 2 Coupe Tiptronic '98 bijtellingsvriendelijk
Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht

Specificaties

Kilometerstand 167.192   Vermogen 300 pk
Bouwjaar 1998   Cilinderinhoud 3348 cc
Kleur exterieur Midnight Blue Metallic   Motor configuratie 6 cylinder boxer met injectie
Kleur interieur Diep donkerblauw   Motor nummer Matching
Bekleding Volledig in leer   Velgen 18 inch Porsche lichtmetaal
0 - 100 km/u 5,8 sec   Banden Continental Sport Contact
Topsnelheid 280 km/u   Productieaantallen 113906
Chassisnummer WP0ZZZ99ZWS603716   Overig Zeer mooi en origineel.
Export/import service

Model historie en beschrijving

In 1997 verschijnt de eerste watergekoelde 911 ten tonele. Om het toegenomen motorvermogen goed te kunnen blijven koelen en o.a. als gevolg van steeds hoger gestelde emissie-eisen moest Porsche overstag. Het klassieke motorgeluid wat de luchtgekoelde motor voortbracht verdween, meer comfort door meer vermogen en een stillere motor kreeg men er voor terug. Dat zijn, in combinatie met de sterk verbeterde veiligheidssystemen, belangrijke voordelen bij vaker of zelfs dagelijks gebruik. De 996 kreeg zes airbag's mee en Traction Control werd leverbaar als optie. Verrassingen in het weggedrag op een nat wegdek worden hier bijna ongelimiteerd mee voorkomen. De 996 wordt in alle toonaangevende autobladen geprezen om zijn all-round bruikbaarheid. U rijdt er rustig met het verkeer mee naar de lokale Albert Heijn terwijl u twee uur later met meer dan 200km/u de Duitse Autobahn afknalt. En dat met een zeker gevoel. Tot het verschijnen van de 997 was de 996 niet voor niets de commercieel meest succesvolle 911 ooit. En anno nu biedt de 996 moderne sportauto-eigenschappen, 300pk motorvermogen, moderne veiligheidsvoorzieningen, een rijk uitrustingsniveau en die iconische uitstraling voor een relatief beperkte investering. Zeker wanneer de auto een relatief lage kilometerstand en fraaie 'als nieuw' uitstraling heeft als dit exemplaar. Eventueel zeer geschikt om zakelijk mee te rijden op basis van de bijtellingsregeling voor auto's van 15 jaar of ouder. Prius of 911? Moeilijke keuze…?

Uitrusting

Zeer compleet uitgerust met o.a. een elektrisch schuifdak, elektrische stoelverstelling, automatische climat control, Traction Control, 18 inch lichtmetalen Porsche velgen, boordcomputer, radio/cd met afneembaar front automatische Tiptronic-S versnelling met stuurbediening, een volledig in raf-leer uitgevoerd interieur, parc distance control, etc. etc.

Exterieur

Prachtig in stijlvol en beschaafd Midnight Blue Metallic uitgevoerde carrosserie waarop geen krasje of steenslag zichtbaar is. Deze kleurstelling maakt de auto ook zakelijk zee representatief. De auto is altijd schadevrij gebleven. Geheel origineel. Ook de bumpers zijn vrij van parkeerbeschadigingen.

Interieur

Keurig origineel en onbeschadigd interieur. Geheel in diep donkerblauw leer uitgevoerd. Mooi soepel zgn. raf leer op de stoelen, geen instapbeschadigingen. Originele Porsche matten op de vloer. Alcantara hemelbekleding. Niet in gerookt. Alle schakelaars, klokken en hendels zijn mooi schoon en onbeschadigd. Het gehele interieur is conform de relatief lage kilometerstand in bijna nieuwstaat.

Interieur Porsche 996 Carrera 2 Coupe Tiptronic '98 bijtellingsvriendelijk

Motorruimte, kofferruimte, velgen & banden

Ook de motor- en kofferruimte zijn onberispelijk. Mooi schoon, origineel en overal nog voorzien van de fabrieksplaatjes en stickers. De velgen zijn eveneens onbeschadigd. In de smetteloze kofferruimte treft u een thuiskomer en het boordgereedschap. De Continental Sport Contact banden zijn zo goed als nieuw.

Motor Porsche 996 Carrera 2 Coupe Tiptronic '98 bijtellingsvriendelijk

Service geschiedenis

Deze 996 Carrera 2 Coupe werd in 1998 nieuw verkocht door een Duitse dealer. In 2008 al kwam de auto naar Nederland. Het is een echte, schadevrije en keurig onderhouden 996. De originele onderhouds-historie is aanwezig, netjes afgestempeld. Sleutelset compleet. De auto wordt afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt, geheel rijklaar zonder bijkomende kosten. Deze Porsche rijdt u desgewenst ook zakelijk zeer aantrekkelijk dankzij de interessante bijtellingsregeling. Gezien de aantrekkelijke kilometerstand en representatieve uitstraling van deze 996 kunt u nog lang met veel plezier ondernemen in deze Porsche.